New version of the board software.

The latest news from the admins
Tim Burke
Forum Jedi
Posts: 472
Joined: Sun Nov 18, 2007 1:10 am
Location: Spring, TX
Contact:

Re: New version of the board software.

Post by Tim Burke » Sat Feb 07, 2015 9:42 am

Shane wrote:Speaking of thanks, looks like that feature is gone.
Indeed it is - I'm working on getting the "Thanks for Posts" feature back up as soon as possible, but it's currently dependent on a new extension to be released by the developer.

User avatar
radiowave911
Posts: 133
Joined: Wed Mar 10, 2010 5:41 pm
Location: Middletown, PA
Contact:

Re: New version of the board software.

Post by radiowave911 » Mon Feb 09, 2015 5:12 pm

NECRAT wrote: And the FM antenna is actually history, it was located on a telephone pole on a golf course just outside of Worcester, MA.
Looks kind of like my antenna :D
Meddle not in the affairs of dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup.

http://www.wmssfm.com
http://www.sbe41.org
http://halloweenhauntings.org

User avatar
NECRAT
Site Admin
Posts: 2917
Joined: Sat Nov 17, 2007 9:13 pm
Location: Taunton, MA
Contact:

Re: New version of the board software.

Post by NECRAT » Fri Feb 20, 2015 10:07 pm

If there are no more issues to report, I will close this thread and call it a win, until the next upgrade.
http://www.necrat.us

"Arguing with an engineer is like mud wrestling with a pig. After a couple of hours, you realize the pig likes it"

kcbooboo
Posts: 438
Joined: Sat Dec 10, 2011 4:53 pm
Location: East of the Mississippi

Re: New version of the board software.

Post by kcbooboo » Sat Feb 21, 2015 5:38 am

Still waiting for that black non-confirmation screen that comes up when I click "Mark forums read" to go away, from Feb 02, but I doubt it's a configuration item. The older version didn't have it.

Bob M.

User avatar
Dale H. Cook
Posts: 727
Joined: Thu Dec 20, 2007 9:08 am
Location: Roanoke/Lynchburg, VA
Contact:

Re: New version of the board software.

Post by Dale H. Cook » Sat Feb 21, 2015 7:49 am

I'm not a fan of the "Information" popup that I get when I mark a forum as read. I'm going to have to dig into the docs for this version of phpBB before I upgrade my two forum sites and see how to keep it looking and working as much as possible like the earlier versions. One of my forums has a high percentage of seasoned citizens, some of whom do not adapt easily to change.
Dale H. Cook, Contract Engineer, Roanoke/Lynchburg, VA
http://plymouthcolony.net/starcityeng/index.html

User avatar
Jim Sofonia
Posts: 120
Joined: Fri Jan 30, 2015 11:15 pm

Re: New version of the board software.

Post by Jim Sofonia » Sat Feb 21, 2015 8:26 am

I am unable to embed a YouTube video. I had to just post the link. Does this feature work or am I using it wrong?

User avatar
NECRAT
Site Admin
Posts: 2917
Joined: Sat Nov 17, 2007 9:13 pm
Location: Taunton, MA
Contact:

Re: New version of the board software.

Post by NECRAT » Sun Feb 22, 2015 10:49 am

The youtube bug has been fixed.

I wouldn't consider the black pop up noting all forums read a bug as much as it's probably a feature of the software. The old software used to navigate you to a page.
http://www.necrat.us

"Arguing with an engineer is like mud wrestling with a pig. After a couple of hours, you realize the pig likes it"

kcbooboo
Posts: 438
Joined: Sat Dec 10, 2011 4:53 pm
Location: East of the Mississippi

Re: New version of the board software.

Post by kcbooboo » Sun Feb 22, 2015 12:59 pm

Well, it may be a "feature" but it's a very useless feature and it could have been implemented with a whole lot more thought than a totally black screen.

Why did they get rid of the screen that used to pop up after you logged in telling you that you logged in?

If enough people complain they'll get rid of the "mark forums read" graphic or provide a patch to do so.

Bob M.

User avatar
Jim Sofonia
Posts: 120
Joined: Fri Jan 30, 2015 11:15 pm

Re: New version of the board software.

Post by Jim Sofonia » Sun Feb 22, 2015 3:05 pm

NECRAT wrote:The youtube bug has been fixed.
I still can't get it to work. What are the instructions for using it?

Tim Burke
Forum Jedi
Posts: 472
Joined: Sun Nov 18, 2007 1:10 am
Location: Spring, TX
Contact:

Re: New version of the board software.

Post by Tim Burke » Sun Feb 22, 2015 7:27 pm

WTCM wrote:I still can't get it to work. What are the instructions for using it?
If you click the "youtube" button, and paste a YouTube URL in between the two [youtube] brackets, it'll show up in your post. For example:

Code: Select all

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L9AIpuJxNME[/youtube]
will get you:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L9AIpuJxNME[/youtube]

You'll have to use the full https://youtube.com/watch link for it to show up.

User avatar
Jim Sofonia
Posts: 120
Joined: Fri Jan 30, 2015 11:15 pm

Re: New version of the board software.

Post by Jim Sofonia » Mon Feb 23, 2015 2:00 pm

Got it working. Thanks

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest