Page 1 of 1

Telos Two x6 / Two x12

Posted: Tue May 29, 2018 5:41 pm
by spareparts
Anyone have either of the systems in production use?
Bonus points for use of Call Commander

I have a couple questions on installation

SP

Re: Telos Two x6 / Two x12

Posted: Tue May 29, 2018 10:02 pm
by Shane
Both. But no Call Commander.

Re: Telos Two x6 / Two x12

Posted: Wed May 30, 2018 9:20 am
by spareparts
We were given a Two x12 and have set it up behind an Avaya PBX on analog ports.
  • The Telos Desktop Director is pretty beat up - any ideas on where to source refurbs? All of my normal telecomm suppliers are returning no bid.
  • Are you using any software with the Two x ?
SP