Sony BVH-2000PS sound problem

Want to know how something works? Harness the power of the Brainiacs!
Post Reply
mondeo93
Posts: 5
Joined: Sat Sep 08, 2018 5:40 am

Sony BVH-2000PS sound problem

Post by mondeo93 » Thu Nov 01, 2018 11:15 am

Hello
I have a Sony BVH 2000PS 1 "C format, I thought the sound was bad, there is no bass and the sound is embarrassing when I play the recorded music videos,
I do not use any Telcom c4 series 100 compressor system that the TV stations do.
Could it be the mistake that I do not have a Telcom c4 or does it only work against noise reduction?

Best regards Ulrik

User avatar
KPJL FM
Posts: 595
Joined: Fri Nov 16, 2007 9:28 am
Location: planet Earth, 3rd rock from sun

Re: Sony BVH-2000PS sound problem

Post by KPJL FM » Fri Nov 02, 2018 7:09 am

Sounds like audio is out of phase somewhere.
Trim to fit, paint to match, tune for minimum smoke.

User avatar
NECRAT
Site Admin
Posts: 3062
Joined: Sat Nov 17, 2007 9:13 pm
Location: Taunton, MA
Contact:

Re: Sony BVH-2000PS sound problem

Post by NECRAT » Sat Nov 03, 2018 3:10 pm

KPJL FM wrote:
Fri Nov 02, 2018 7:09 am
Sounds like audio is out of phase somewhere.
Quick way to tell this. Pull one of the two channels off on the back and see if it sounds normal.
http://www.necrat.us

"Arguing with an engineer is like mud wrestling with a pig. After a couple of hours, you realize the pig likes it"

mondeo93
Posts: 5
Joined: Sat Sep 08, 2018 5:40 am

Re: Sony BVH-2000PS sound problem

Post by mondeo93 » Thu Nov 08, 2018 1:05 pm

I do not understand what you think the sound comes from the XLR connections on the back

Post Reply